03.03.22 u 14:34

Grad Pula - javno savjetovanje na prijedlog odluke - ugostiteljski objekti bez terase

 Grad Pula objavio je javno savjetovanje na prijedlog Odluke o smanjenju zakupnine poslovnih prostora u vlasništvu Grada Pule u 2022. godini, koja se odnosi na ugostiteljske objekte bez terase (https://www.pula.hr/hr/eusluge/ekonzultacije/ekonzultacije-u-tijeku/66/nacrt-prijedloga-odluke-o-smanjenju-zakupnine-poslovnih-prostora-u-vlasnistvu-grada-pule-u-2022-godini-ugostiteljski-objekti-bez-mogucnosti-organiziranja-ugostiteljske-terase/ ).

Radi ublažavanja negativnih posljedica epidemioloških mjera, ovim prijedlogom planira se ugostiteljskim objektima koji su u zakupu od Grada Pule a nemaju mogućnosti organiziranja ugostiteljske terase, smanjiti zakupninu za travanj, svibanj i lipanj 2022. godine za 50%. Uvjet je da objekt posluje cjelogodišnje. Smanjenje će se provesti po službenoj dužnosti (bez podnošenja zahtjeva).

Javno savjetovanje otvoreno je do 02.04.2022. godine, a primjedbe se mogu slati neposredno Gradu na mail zakupnine(at)pula.hr ili ih možete poslati Udruženju obrtnika Pula na mail uo.pula(at)hok.hr pa ćemo ih mi objediniti i uputiti Gradu.

Prijedlog odluke je u prilogu.

Odluka o smanjenju zakupnine poslovnih prostora u vlasništvu grada Pule