25.03.22 u 13:24

Grad Pula - prijedlog novog režima opskrbe, servisa i drugog u pješačkim zonama

Grad Pula objavio je prijedlog nove o Odluke o reguliranju prometa i opskrbe u pješačkim zonama, te zaustavljanju i parkiranju vozila radi opskrbe na području Grada Pule-Pola, koje je stavljeno na javno savjetovanje, s ciljem upoznavanja šire javnosti te pribavljanja mišljenja i primjedbi. Savjetovanje je objavljeno na web stranici Grada Pule https://www.pula.hr/hr/eusluge/ekonzultacije/ekonzultacije-u-tijeku/69/nacrt-prijedloga-odluke-o-reguliranju-prometa-i-opskrbe-u-pjesackim-zonama-te-zaustavljanju-i-parkiranju-vozila-radi-opskrbe-na-podrucju-grada-pule-pola/ .

Osim za vozila za opskrbu poslovnih objekata u pješačkoj zoni, odluka se odnosi i na servisna vozila, te na vozila za dovoz/odvoz opreme, namještaja i sl., za dovoz i odvoz građevinske opreme i materijala, te na organiziranje manifestacija radi dovoza/odvoza opreme.

Molimo sve zainteresirane da pročitaju prijedlog nove odluke i upoznaju se planiranim načinom opskrbe i ulazaka/zabrane ulaska u pješačke zone Grada Pule, a svoje primjedbe i prijedloge uputite na javno savjetovanje, jer će naknadno biti teško utjecati na promjene.

Javno savjetovanje otvoreno je do 23.04.2022. godine, a primjedbe možete neposredno u Grad na mail odluka.opskrba(at)pula.hr  ili ih možete uputiti na naš mail u Udruženje obrtnika uo.pula(at)hok.hr , pa ćemo ih objedinjeno uputiti Gradu.

Prijedlog Odluke i obrazloženje nalaze se u prilogu.

- Odluka - opskrba

- Obrazloženje