Novosti

23.02.2022.

SAJAM PROMOHOTEL - POZIV ZA POSJET SAJMU I SUDJELOVANJE U POPRATNIM STRUČNIM DOGAĐANJIMA

Idući tjedan održava se 37. Međunarodni sajam prehrane, pića i opreme za turizam PROMOHOTEL, u Poreču, u sportskoj dvorani Žatika, od 2.-.5.03. 2022.

Pozivamo sve obrtnike u ugostiteljstvu i turizmu da posjete sajam ili...

17.02.2022.

Predstavljeni paket mjera za ublažavanje rasta cijena energenata zaštitit će preko 200 tisuća radnih mjesta u obrtništvu

Paket mjera za ublažavanje rasta cijena energenata koji je danas predstavila Vlada Republike Hrvatske, sveobuhvatno je rješenje kojim će krizu lakše premostiti i gospodarstvo i građanstvo. Hrvatska obrtnička komora pozdravlja...

14.02.2022.

Ponovni upis brisanih plovila

Na web stranici Ministarstva objavljen je članak o načinu ponovnog upisa brodica brisanih iz registra zbog neplaćenih obveza.

Članak prenosimo u cijelosti a možete ga naći i na...

09.02.2022.

Potpora za štete od sisavaca - podsjetnik

Podsjećamo da je rok za predaju zahtjeva za potporu ribarima za štete od sisavaca (dupina) od 1.01. do 1.04.2022. godine.

Obrazac Zahtjeva za potporu (u prilogu) popunjava se u elektroničkom obliku ili ručno, a u slučaju da se...

02.02.2022.

Obnova pročelja zgrada u Gradu Puli

Grad Pula objavio je na svojoj web stranici Javni poziv za dostavu prijava za sufinanciranje radova obnove pročelja građevina na području grada Pule.

Javni poziv objavljen je kao trajni (bez roka) a radi prikupljanje prijava za...

UGOVORENE POGODNOSTI ZA ČLANOVE UDRUŽENJA

ONLINE & BEYOND – popust za uključivanje u online prodaju

više

O&B ponuda - prezentacija

 

 

PROSPERITAS - popust za izradu web stranice

Više

 

 

GAS OIL – popusti na gorivo

Najam konferencijske sale u Obrtničkom centru

U Obrtničkom centru koji se nalazi u ulici Sv. Felicite 5/A (Monte Magno) opremljena je konferencijska sala površine 110 m2, sa cca 70-ak sjedećih mjesta. Namijenjena je za održavanje predavanja, prezentacija, konferencija, poslovnih sastanaka i slične poslovne aktivnosti. Sala je opremljena ozvučenjem, te projektorom i velikim platnom.

Ukoliko za svoje poslovne aktivnosti zatrebate takvu salu, za najam sale možete se obratiti tajniku Udruženja obrtnika Pula. Cjenik iznajmljivanja sale možete pronaći ovdje.