UGOVORENE POGODNOSTI ZA ČLANOVE UDRUŽENJA

Novosti

18.07.2024.

Izložba - sajam „Jesen u Lici“, 4.-6.10.2024. u Gospiću

Obrtnička komora Ličko-senjske županije poziva obrtnike – proizvođače tradicijskih proizvoda iz cijele Hrvatske da se prijave za izlaganje na Izložbi - sajmu „Jesen u Lici“ koja se od 04. do 06. listopada 2024. godine održava u...

16.07.2024.

Otvoreni javni poziv za Program "Cjeloživotno obrazovanje za obrtništvo" za 2024. godinu

Ministarstvo gospodarstva objavilo je Otvoreni javni poziv za Program „Cjeloživotno obrazovanje za obrtništvo“ za 2024. godinu. Programom “Cjeloživotno obrazovanje za obrtništvo“ dodjeljuju se bespovratna sredstava namijenjena...

16.07.2024.

Prijave za Godišnju nagradu „Anton Štifanić“, Nagradu za životno djelo i nagradu Čovjek – ključ uspjeha, djelatnik godine, kao i za ostale Godišnje hrvatske turističke nagrade.

Otvorene su online prijave za Godišnju nagradu „Anton Štifanić“, Nagradu za životno djelo i nagradu Čovjek – ključ uspjeha, djelatnik godine, kao i za ostale Godišnje hrvatske turističke nagrade.

Poveznica za online prijave...

10.07.2024.

Napojnice - učenici i studenti

Vezano za napojnice koje primaju studenti i učenici, zaprimili smo pojašnjenje Porezne uprave, kao i upute iz korisničkog priručnika ePorezne koje se nalazi u privitku.

U sustavu ePorezne, poslodavcima koji isplaćuju...

21.06.2024.

Poslušajte "Razvojni kod" na Radio Puli i naknadno

Ukoliko ste propustili poslušati emisiju "Razvojni kod" na Radio Puli u kojoj su sudjelovale naše obrtnice Sanela Moscarda i Sanja Močinić, možete to napraviti još neko vrijeme putem slušaonice na...

PROSPERITAS - popust za izradu web stranice, oglašavanje i dizajn

Više

 

 

GAS OIL – popusti na gorivo

Sufinanciranje edukacija u 2024.g. - javni poziv

Udruženje obrtnika Pula donijelo je odluku o sufinanciranju edukacija svojim članovima u 2024. godini. Detaljnije o uvjetima, postupku i potrebnoj dokumentaciji saznajte iz dokumenata u nastavku.

Odluka o sufinanciranju edukacija u 2024.g.

Obrazac Prijave 

Obrazac Potvrde izvođača edukacije

 

 

Najam konferencijske sale u Obrtničkom centru

U Obrtničkom centru koji se nalazi u ulici Sv. Felicite 5/A (Monte Magno) opremljena je konferencijska sala površine 110 m2, sa cca 70-ak sjedećih mjesta. Namijenjena je za održavanje predavanja, prezentacija, konferencija, poslovnih sastanaka i slične poslovne aktivnosti. Sala je opremljena ozvučenjem, te projektorom i velikim platnom.

Ukoliko za svoje poslovne aktivnosti zatrebate takvu salu, za najam sale možete se obratiti tajniku Udruženja obrtnika Pula. Cjenik iznajmljivanja sale možete pronaći ovdje.