30.01.19 u 09:55

Nova verzija e-očevidnika - instalacija i upute

Kategorija: Ribarstvo/poljodjelstvo

Uprava ribarstva objavila je informaciju i poziv zapovjednicima ribarskih plovila o novoj verziji e-očevidnika. Obavijest prenosimo u cijelosti.

Poštovani,

ovim putem Vas obavještavamo da će se na ribarska plovila koja dostavljaju podatke iz ribolova putem sustava e-očevidnik instaliranih na plovilima, nova verzija aplikacije e-očevidnika pustiti na ažuriranje početkom veljače. Kako bi se lakše odradio prijelaz na novu verziju aplikacije molim vas da prvenstveno obavijestite zapovjednike plovila u privremenoj obustavi za plivarice i njihove predstavnike da prethodno tijekom ovog tjedna, a najkasnije do 15. veljače, uključe i spoje na Internet računala za e-očevidnike na svojim plovilima. Djelatnici Ribarskog Monitoring Centra će u radno vrijeme i u vrijeme dežurstva vidjeti kada će se neki e-očevidnik spojiti na Internet te će se na njega daljinski spojiti i izvršiti nužne pripreme prije ažuriranje nove verzije nakon 5. veljače. Proces traje oko jednu minutu po svakom plovilu.

Također, u prilogu dostavljam popis glavnih izmjena i poboljšanja, kratke i detaljne upute za korištenje aplikacije koje će se nakon ažuriranja također nalaziti unutar nove aplikacije e-očevidnik pod „UPUTE“ . Biti će ih moguće preuzeti i na Internet stranicama Uprave ribarstva

Za dodatna pitanja djelatnici RMC-a stoje na raspolaganju na tel. broju RMC-a: 016443188 i na e-pošti: rmc(at)mps.hr

Kratke upute za novi EO

EO - upute za korisnike