Novosti

08.06.2018.

51. Međunarodni obrtnički i poduzetnički sajam u Celju

Molimo Vas da obratite pozornost na informaciju i materijale u prilogu vezane uz organizaciju sufinanciranog nastupa članova Hrvatske obrtničke komore na 51. Međunarodnom obrtničkom i poduzetničkom sajmu u Celju 2018. godine...

07.06.2018.

Upute za primjenu novog Zakona o prijevozu u cestovnom prometu

Ministarstvo mora, pomorstva i infrastrukture danas je objavilo Uputu za primjenu novog Zakona o prijevozu u cestovnom prometu i pripadajućih Pravilnika, vezano za autotaksi prijevoz, s pojašnjenjima.

Uputu je moguće pronaći na...

06.06.2018.

Radionice na temu prve prodaje, vaganja i teških prekršaja

Sukladno Zakonu o morskom ribarstvu, Uprava ribarstva priprema sustav za provedbu obaveze vaganja, te registraciju prvih kupaca i sustav prve prodaje proizvoda ribarstva. Kako bi se ovlaštenici povlastica, zapovjednici ribarskih...

28.05.2018.

Konferencija "Mogućnosti financiranja za poduzetnice"

Konferenciju Mogućnosti financiranja za poduzetnice u organizaciji Instituta za razvoj ženskog poduzetništva i vodstva Adria u suradnji sa Women in Adria održati će se 5. lipnja 2018. u HGK Pula, Carrarina ulica 5.

Poziv

24.05.2018.

Obavijest obveznicima fiskalizacije - Istek poslužiteljskog certifikata

Obavijest obveznicima fiskalizacije – Istek poslužiteljskog certifikata - Certifikat dostupan za preuzimanje

Obavještavamo obveznike fiskalizacije sukladno zakonskoj regulativi EU da 07. lipnja 2018. godine ističe valjanost...

Najam konferencijske sale u Obrtničkom centru

U Obrtničkom centru koji se nalazi u ulici Sv. Felicite 5/A (Monte Magno) opremljena je konferencijska sala površine 110 m2, sa cca 70-ak sjedećih mjesta. Namijenjena je za održavanje predavanja, prezentacija, konferencija, poslovnih sastanaka i slične poslovne aktivnosti. Sala je opremljena ozvučenjem, te projektorom i velikim platnom.

Ukoliko za svoje poslovne aktivnosti zatrebate takvu salu, za najam sale možete se obratiti tajniku Udruženja obrtnika Pula. Cjenik iznajmljivanja sale možete pronaći ovdje.