Stožer civilne zaštite

Kontakti stožera

Novosti

30.04.2020.

Upute HZJZ za salone za tetovažu i piercing

HZJZ objavio je Preporuke za rad salona za tetoviranje i piercing, koje možete preuzeti OVDJE.

Hrvatska obrtnička komora pripremila je za sve obrtnike koji započinju s radom u uslužnim djelatnostima gdje je izražen fizički...

30.04.2020.

HZJZ - upute za rad frizera i brijača te salona za pedikuru i manikuru

HZJZ je objavio dvije nove upute za rad u djelatnostima koje počinju raditi u drugoj fazi popuštanja epidemioloških mjera. To su upute za rad frizera i brijačnica te upute za rad salona za pedikuru i manikuru.

S obzirom na...

29.04.2020.

Prevencija rizika od legionarske bolesti (privremeno zatvoreni objekti)

Stožer civilne zaštite Istarske županije donio je preporuku o prevenciji rizika legionarske bolesti kod zatvorenih objekata (vodovodne instalacije), koji se nalazi u prilogu.

Mjere prevencije rizika od legionarske bolesti

29.04.2020.

COVID-19 krediti za turistički sektor

S obzirom na izvanrednu situaciju vezano za pandemiju COVID-19 kojom je zahvaćena zemlja, Ministarstvo turizma dalo je obavijest kako su sredstva predviđena za provođenje programa „Konkurentnost turističkog gospodarstva“ za 2020....

28.04.2020.

Općina Ližnjan - mjere pomoći gospodarstvu

Općina Ližnjan donijela je odluku o mjerama pomoći za ublažavanje posljedica izazvanih epidemijom koronavirusa:

 NAKNADA ZA KORIŠTENJE JAVNIH POVRŠINA I POREZ NA KORIŠTENJE JAVNIH POVRŠINA

Uvodi se privremeno oslobođenje...

Najam konferencijske sale u Obrtničkom centru

U Obrtničkom centru koji se nalazi u ulici Sv. Felicite 5/A (Monte Magno) opremljena je konferencijska sala površine 110 m2, sa cca 70-ak sjedećih mjesta. Namijenjena je za održavanje predavanja, prezentacija, konferencija, poslovnih sastanaka i slične poslovne aktivnosti. Sala je opremljena ozvučenjem, te projektorom i velikim platnom.

Ukoliko za svoje poslovne aktivnosti zatrebate takvu salu, za najam sale možete se obratiti tajniku Udruženja obrtnika Pula. Cjenik iznajmljivanja sale možete pronaći ovdje.