UGOVORENE POGODNOSTI ZA ČLANOVE UDRUŽENJA

Novosti

05.02.2024.

Suradnja IKB Umag i Obrtničke komore IŽ - kreditne linije

U Poreču potpisan Sporazum o poslovnoj suradnji između Istarske kreditne banke Umag d.d. i Obrtničke komore Istarske županije

(Poreč, 31. siječnja 2024.) Predstavnici Istarske kreditne banke Umag d.d. i Obrtničke komore Istarske...

26.01.2024.

3. Poljoprivredni sajam AgroTerra Istra 5.-7.04.2024. - poziv za izlaganje

3. Poljoprivredni sajam „AgroTerra Istra“ održati će se ove godine u Pazinu, u Školsko gradskoj sportskoj dvorani, 5.-7.04.2024.g.

Pozivamo sve članove zainteresirane za izlaganje na sajmu da se prijave.

Obrtnička komora...

25.01.2024.

Obrtnički sajam IHM Munchen

I ove godine Udruženje obrtnika Pula omogućiti će svojim članovima povoljnije uvjete posjeta jednom od najvećih obrtničkih sajmova u Europi – IHM Munchen. Turistička agencija „Maremonti“ organizira posjet sajmu IHM Munchen...

25.01.2024.

Iznajmljuje se poslovni prostor u Obrtničkom centru u Puli

Obavještavamo potencijalno zainteresirane da je Udruženje obrtnika Pula objavilo poziv za iskaz interesa za zakup poslovnog prostora u zgradi Obrtničkog centra u Puli, Ulica Sv. Felicite 5/A (Monte Magno).

Poslovni prostor koji...

25.01.2024.

Zaključivanje poslovne 2023. godine

Pripremili smo za članove "Informaciju o zaključivanju poslovne 2023. godine za obveznike poreza na dohodak koji vode poslovne knjige" koja se nalazi u prilogu sa svim potrebnim prilozima.

Informacija o završetku...

PROSPERITAS - popust za izradu web stranice, oglašavanje i dizajn

Više

 

 

GAS OIL – popusti na gorivo

Sufinanciranje edukacija u 2024.g. - javni poziv

Udruženje obrtnika Pula donijelo je odluku o sufinanciranju edukacija svojim članovima u 2024. godini. Detaljnije o uvjetima, postupku i potrebnoj dokumentaciji saznajte iz dokumenata u nastavku.

Odluka o sufinanciranju edukacija u 2024.g.

Obrazac Prijave 

Obrazac Potvrde izvođača edukacije

 

 

Najam konferencijske sale u Obrtničkom centru

U Obrtničkom centru koji se nalazi u ulici Sv. Felicite 5/A (Monte Magno) opremljena je konferencijska sala površine 110 m2, sa cca 70-ak sjedećih mjesta. Namijenjena je za održavanje predavanja, prezentacija, konferencija, poslovnih sastanaka i slične poslovne aktivnosti. Sala je opremljena ozvučenjem, te projektorom i velikim platnom.

Ukoliko za svoje poslovne aktivnosti zatrebate takvu salu, za najam sale možete se obratiti tajniku Udruženja obrtnika Pula. Cjenik iznajmljivanja sale možete pronaći ovdje.