Novosti

09.02.2018.

Potpora ulaganju u nepoljoprivredne djelatnosti u ruralnim područjima

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju (APPRRR) objavila je natječaj za dodjelu sredstava sukladno Pravilniku o provedbi tipa operacije 6.2.1. “Potpora ulaganju u pokretanje nepoljoprivrednih...

08.02.2018.

EU FONDOVI - "IZGRADNJA I OPREMANJE PROIZVODNIH KAPACITETA MSP"

Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta objavilo je 2.02.2018. poziv na dostavu projektnih prijedloga "Izgradnja i opremanje proizvodnih kapaciteta MSP".

Predmet Poziva je poboljšanje poslovnog razvoja i...

07.02.2018.

Sekcija računovođa – prijedlozi izmjena propisa

Temeljem prikupljenih prijedloga računovođa iz cijele Hrvatske, uključujući i iz našeg Udruženja, Sekcija računovođa pri Hrvatskoj obrtničkoj komori sastavila je popis prijedloga za izmjenu propisa, koje struka smatra nužnim i...

06.02.2018.

Ribari – potpora male vrijednosti i dupini

Podsjećamo ribare da je rok za predavanje zahtjeva za dodjelu potpore male vrijednosti u 2018. godini do 01.03., a za predaju zahtjeva za potporu zbog šteta od dupina do 01.04.2018.

Pravilnik i dokumentacija ostali su isti kao...

22.01.2018.

Sanitarni nadzor - ugostiteljstvo, osobna njega, proizvodnja i promet kozmetike

U NN 130/17 objavljene su izmjene Zakona o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti, kojim je propisan sanitarni nadzor nad osobama koje, između ostalog, obavljaju određene poslove:

koje obavljaju poslove, odnosno sudjeluju u...

Najam konferencijske sale u Obrtničkom centru

U Obrtničkom centru koji se nalazi u ulici Sv. Felicite 5/A (Monte Magno) opremljena je konferencijska sala površine 110 m2, sa cca 70-ak sjedećih mjesta. Namijenjena je za održavanje predavanja, prezentacija, konferencija, poslovnih sastanaka i slične poslovne aktivnosti. Sala je opremljena ozvučenjem, te projektorom i velikim platnom.

Ukoliko za svoje poslovne aktivnosti zatrebate takvu salu, za najam sale možete se obratiti tajniku Udruženja obrtnika Pula. Cjenik iznajmljivanja sale možete pronaći ovdje.