UGOVORENE POGODNOSTI ZA ČLANOVE UDRUŽENJA

Novosti

28.05.2024.

Poziv na edukaciju osoba koji rade kao konobari

Na inicijativu samih ugostitelja Udruženja obrtnika Pula, Škola za turizam, ugostiteljstvo i trgovinu osmislila je i organganizirala neformalnu edukaciju: 

„Bonton uslužnog osoblja, postava stola,...

24.05.2024.

Javni poziv za dodjelu bespovratnih potpora Grada Pule - Pola u 2024. godini

Na službenim web stranicama Grada Pule danas je objavljen Javni poziv poduzetnicima za dodjelu potpora za razvoj poduzetništva Grada Pule – Pola u 2024. godini "POTPORE PULA - POLA 2024.".Bespovratne potpore će se...

24.05.2024.

Mali trgovci pri HOK-u: Maknite ograničenja rada, omogućite potpore i sufinancirajte najam prostora

U Hrvatskoj obrtničkoj komori održan je 12. Susret trgovaca koji je u predavanjima i panel raspravi o aktualnim temama u sektoru okupio male trgovce iz cijele Hrvatske.

 Predstavnice resornog Ministarstva gospodarstva su...

21.05.2024.

Pratite i uključite se u obrtničke teme na Radio Puli

S radošću vas obavještavamo o novoj suradnji koju smo uspostavili s Radiom Pula! Kao rezultat ove suradnje, imat ćemo priliku sudjelovati u radijskoj emisiji "Razvojni kod", koja će nam pružiti platformu za promociju...

21.05.2024.

Oprez pri UPISU i ISPISU iz raznih poslovnih adresara

Podsjećamo obrtnike da budu oprezni pri sklapanju ugovora o uslugama na daljinu putem telefona, kao i u postupanju s ponudama za objavu njihovih podataka u različitim registrima.

Ponude za upis podataka o obrtu, njihovu...

PROSPERITAS - popust za izradu web stranice, oglašavanje i dizajn

Više

 

 

GAS OIL – popusti na gorivo

Sufinanciranje edukacija u 2024.g. - javni poziv

Udruženje obrtnika Pula donijelo je odluku o sufinanciranju edukacija svojim članovima u 2024. godini. Detaljnije o uvjetima, postupku i potrebnoj dokumentaciji saznajte iz dokumenata u nastavku.

Odluka o sufinanciranju edukacija u 2024.g.

Obrazac Prijave 

Obrazac Potvrde izvođača edukacije

 

 

Najam konferencijske sale u Obrtničkom centru

U Obrtničkom centru koji se nalazi u ulici Sv. Felicite 5/A (Monte Magno) opremljena je konferencijska sala površine 110 m2, sa cca 70-ak sjedećih mjesta. Namijenjena je za održavanje predavanja, prezentacija, konferencija, poslovnih sastanaka i slične poslovne aktivnosti. Sala je opremljena ozvučenjem, te projektorom i velikim platnom.

Ukoliko za svoje poslovne aktivnosti zatrebate takvu salu, za najam sale možete se obratiti tajniku Udruženja obrtnika Pula. Cjenik iznajmljivanja sale možete pronaći ovdje.